Barion Pixel

Pályaválasztás

Amit a csomag tartalmaz:

Pályatérkép

Karrierirányok teszt + 60 perces online tanácsadás

Tudd meg egy megbízható karrierteszt segítségével, melyek lennének azok a munkakörök, amelyek illenének az érdeklődésed és képességeid alapján Hozzád! Segítek Neked az eredményeket értelmezni és rámutatok olyan összefüggésekre is, amik elsőre esetleg elkerülték a figyelmedet.

Amit a csomag tartalmaz:

Pályaválasztó

3 alkalmas, 60 perces online konzultáció + Karrierirányok teszt + Tehetségteszt kitöltése

Általános iskolás vagy középiskolás tanuló vagy? Közeledsz a tanulmányaid végéhez és dönteni kellene hamarosan, milyen irányba menj tovább? Mindenki sürgetné a választásod, de Te még bizonytalan vagy benne? Én segítek Neked minden részletet alaposan átgondolni és a legjobb döntést meghozni, legyen szó szakmaválasztásról, továbbtanulásról, fakultációról való döntésről.   

Amit a csomag tartalmaz:

Pályatárs

Pályaválasztó csomag 2 fő részére: 3 alkalmas, 60 perces páros konzultáció + Karrierirányok teszt + Tehetségteszt kitöltése és elemzése

Könnyebben megnyílsz, ha a beszélgetésben részt vesz egy olyan ismerősöd, aki jól ismer Téged és szintén érintett a pályaválasztásban? Mindkettőtöknek segítség lenne, ha nemcsak egy szakember véleményét, hanem egymásét is kikérhetnétek a pályaválasztási folyamatban? Akkor ez az ajánlat Nektek szól! 

Amit a csomag tartalmaz:

Scroll to Top