Barion Pixel

Maczó Edit

pályaválasztási- és karriertanácsadó, az Orientify tanúsított karrierelemzője, 
coach, egyetemi oktató.

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy jó döntést hozz a karriereddel kapcsolatban és megtaláld azt az utat, amivel az életcéljaidat valóra válthatod.

Több mint 20 éve dolgozom együtt fiatalokkal és felnőttekkel, s ez idő alatt számtalan sors alakulását követhettem végig. Szerencsésnek mondhatóak azok, akik már egészen korán ráébrednek arra, mivel szeretnének foglalkozni, sokaknak azonban ez a felismerés nem érkezik meg időben, és ezért egy olyan pályán kötnek ki, ahol sosem találják meg igazán a helyüket.

Az én küldetésem az, hogy hatékony és gyors segítséget nyújtsak azoknak, akik a pályájuk tervezésében bizonytalanok vagy karrierútjukon elakadtak. 

Miért bízz meg bennem?

Szeretnél még jobban megismerni?

Dunaújvárosban születtem, nőttem fel és élek a mai napig családommal. 
Szinte minden barátságomat ennek a helynek köszönhetem, rengeteg emlék, iskolai élmény köt ide.

A férjemmel 2003-ban ismerkedtem meg egy közös baráti társaságban, az esküvőnk 2007-ben volt.
Ő a vendéglátás és turizmus területén mozgott mindig is, de mivel ért a számokhoz is, 2021-ben ő is létrehozta saját vállalkozását RevNew néven, ahol egy szoftver segítségével segíti a vállalkozókat tudatosabbá válni pénzügyi tervezéseikben.

A Kincsek. Bálint és Marcell nevű gyermekeink között 4 év korkülönbség van, már mindketten iskolások.
Mellettük sem unatkozni, sem lazítani nem lehet, de az életünk onnan vált igazán teljessé, mióta ők főszerepet vállaltak benne.

Gyerekkoromban 12 évig zongoráztam, zenei pályára is készültem, de a főiskola, ahova felvettek nagyon nem tetszett, ezért ott hagytam és végül Kecskeméten végeztem tanítóként.

Közel 15 évet töltöttem el ezen a pályán, amit nagyon szerettem, de utólag be kell vallanom: egyáltalán nem volt végzős gimnazistaként tudatos és kellően átgondolt a pályaválasztásom. Biztos vagyok benne, emiatt érzem ma már szívügyemnek, hogy másokat támogassak ezen a területen.

Több mint 10 éve tagja vagyok egy hobbiból szerveződött kosárcsapatnak, akikkel heti egyszer összejövünk „dobálni”. 

A mozgás csak 20 éves koromtól van jelen az életemben, azóta sok mindent kipróbáltam, és ma már nem is tudnék hosszabb ideig meglenni nélküle.  

A tanulás mindig is szerves része volt az életemnek, kevés olyan szakaszra emlékszem, hogy ne képeztem volna magam.

Ennek köszönhetően 2017-ben lehetőségem nyílt pályaváltásra is: a helyi egyetem tanárképzésébe csatlakoztam be oktatóként, ahol mérnöktanároknak tanítok pedagógiával kapcsolatos ismereteket.

2023-ban neveléstudományból PhD-fokozatot szereztem, ami életem eddigi legnagyobb és leghosszabb tanulási útja volt.  

Scroll to Top